Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις για το 2019

από την Τένια Ρήγα

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Κριός

21 ΜΑΡ - 20 ΑΠΡ

Ταύρος

21 ΑΠΡ - 20 ΜΑΪ

Δίδυμοι

21 ΜΑΪ - 21 ΙΟΥΝ

Καρκίνος

22 ΙΟΥΝ - 22 ΙΟΥΛ

Λέων

23 ΙΟΥΛ - 23 ΑΥΓ

Παρθένος

24 ΑΥΓ - 22 ΣΕΠ

Ζυγός

23 ΣΕΠ - 22 ΟΚΤ

Σκορπιός

23 ΟΚΤ - 22 ΝΟΕ

Τοξότης

23 ΝΟΕ - 21 ΔΕΚ

Αιγόκερως

22 ΔΕΚ - 19 ΙΑΝ

Υδροχόος

20 ΙΑΝ - 19 ΦΕΒ

Ιχθύες

20 ΦΕΒ - 20 ΜΑΡ
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Κριός

21 ΜΑΡ - 20 ΑΠΡ
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/aries.png

2018: Γενικά

Αυτή την χρονιά θα έχετε με το μέρος σας ισχυρούς πλανητικούς συμμάχους, που παρόλο ότι βάλλεστε πλανητικά θα το αντιμετωπίσετε με καλά αποτελέσματα. Η χρονιά αναμένεται αρκετά καλή για εσάς, τουλάχιστον καλύτερη από την προηγούμενη. Το 2019 θα είναι περίοδος-μεταίχμιο καθώς θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, ενεργητικότητα που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα για το μέλλον σας. Απολαύστε στα  ταξίδια σας επαφές με ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν καθώς και πιθανόν  σπουδές στο εξωτερικό. Προσοχή σε Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας σε ανθρώπους που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αξιοποιήστε την πρωτοβουλία και το θάρρος σας σωστά και την κατάλληλη στιγμή. Με τη σύνοδο του Δία στον Τοξότη καθώς και τις καλές όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό την περίοδο πριν το καλοκαίρι θα αλλάξετε πολλά πράγματα στον αισθηματικό τομέα.

2019: Έρωτας

Η εξωπραγματική γοητεία που ασκείτε σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς θα σας κάνει να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση χωρίς ανασφάλειες καθώς θα δείτε το πρόσωπο του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει να στρέφει το βλέμμα του πάνω σας.

Μπορεί ακόμη και να πραγματοποιήσετε έναν καινούργιο δεσμό, μια συμφιλίωση ή κι έναν απόγονο. Στις αρχές της χρονιάς θα πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια στον τομέα αυτό, αλλά το δεύτερο εξάμηνο θα αποζημιωθείτε. Αρκετή καλή περίοδος για την ερωτική σας ζωή θα είναι ο Αύγουστος. Δυνατές συγκινήσεις αλλά και εκπλήξεις κρύβει το φετινό καλοκαίρι στον έρωτα καθώς και στις επαφές με ανθρώπους που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα.

2019: Καριέρα

Η χρονιά σίγουρα ξεκινά δυναμικά, όμως η καταλληλότερη περίοδος για ανοίγματα και νέα ξεκινήματα στο επαγγελματικό κομμάτι είναι η περίοδος του Απριλίου όπου και θα αναδειχθούν όλα τα προσόντα σας. Από τον Μάρτιο και μετά θα βαδίσετε σταθερά και στο τέλος της χρονιάς θα δείτε μεγάλη ώθηση στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς μπορεί και να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας απογειώσει. Τακτοποιείστε νομικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και αποφύγετε δηλώσεις και νεύρα ως προς τους ανωτέρω σας. Μην  χάνετε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να εκφράσετε το δυναμισμό σας με επιδέξιο τρόπο.

2019: Χρήμα

Προσέξτε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις ιδιαίτερα τους μήνες Ιανουάριο, Ιούλιο και Δεκέμβριο. Ασχολείστε αρκετά με την καριέρα σας με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να χαρείτε τα οικονομικά σας οφέλη. Σίγουρα μέσα στη νέα χρονιά τα οικονομικά σας θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο ιδιαίτερα μετά το Φεβρουάριο.

2019: Υγεία

Η ενασχόλησή σας με τα σπορ ή κάποιο δυναμικό χόμπι καθώς και ένας πιο υγιεινός τρόπος ζωής θα σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος. Μην το παρακάνετε όμως με τα σπορ γιατί ο κίνδυνος υπερκόπωσης είναι ορατός. Θα βοηθηθείτε επίσης από συχνές αποδράσεις στη φύση καθώς στη νέα χρονιά είστε γεμάτοι με υγεία, ενέργεια και όρεξη.

Εκλείψεις του 2019

Η Έκλειψη του Ήλιου στις 6 Ιανουαρίου αλλά και η Έκλειψη του Ήλιου στις 26 Δεκεμβρίου θα επηρεάσουν έντονα την επαγγελματική σας ζωή.  Στην αρχή του 2019 αλλά και στο τέλος πράγματα που αφορούν την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή θα βρουν στο προσκήνιο. Οι συνεργάτες σας θα ζητήσουν αρκετά πράγματα από εσάς με αποτέλεσμα την αύξηση άγχους. Η Έκλειψη του Ήλιου στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου καθώς και η Έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου στις 16 Ιουλίου θα φανεί έντονα μέσα στην οικογένεια με δυσάρεστες πιθανόν συνέπειες καθώς δίνεται πολύ βάρος στην καριέρα σας.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Ταύρος

21 ΑΠΡ - 20 ΜΑΪ
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/taurus.png

2019: Γενικά

Η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, καθώς και η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργούν ένα πλανητικό σκηνικό μέσα στο οποίο μπορείτε να κινηθείτε με απόλυτη σιγουριά. Θα πραγματοποιήσετε μεγαλεπήβολα σχέδια, θα δώσετε σάρκα και οστά σε ανέφικτα όνειρα. Η οργανωτικότητά σας θα απογειώσει το κοινωνικό και επαγγελματικό προφίλ σας. Θα καταφέρετε να συνδυάσετε τα θέλω σας με τα πρέπει σας αλλά και τις υποχρεώσεις σας. Αιφνίδιες αλλαγές ιδιαίτερα μετά τις 6 Μαρτίου με έντονες συναισθηματικές ανταρσίες.  Ο Δίας στον Τοξότη σας γεμίζει ενέργεια και κέφι για τα πάντα. Οι υποχρεώσεις σας λύνονται εύκολα χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Ο Ουρανός στον Ταύρο ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών θα σας φέρει σε μεγάλες αλλαγές.

2019: Έρωτας

Αλλαγές στο ερωτικό τομέα θα δείτε μέσα στο Φεβρουάριο. Για τους δεσμευμένους πιθανή επισημοποίηση μιας σχέσης. Για τους αδέσμευτους αν προκύψει σχέση τον Φεβρουάριο θα έχει διάρκεια. Μετά τις 15 Μαΐου όπου η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σας και μέχρι τις 10 Ιουνίου ρίξτε το λίγο έξω, διασκεδάστε, και εκφράστε τα συναισθήματά σας.  Όσο για σας που κουβαλάτε από το παρελθόν μια αποτυχημένη σχέση θα την τελειώσετε οριστικά είτε εσείς είτε τα γεγονότα. Επιπλέον θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε τον έρωτα και την αγάπη στην αγκαλιά άλλου προσώπου που θα τον πείσετε να ζήσει μαζί σας χωρίς να σας υποταχθεί παθητικά.

2019: Καριέρα

Για σας του πρώτου 10ημέρου ενδέχεται από την αρχή κιόλας της χρονιάς να γίνει μια σημαντική αλλαγή στον επαγγελματικό χώρο, χωρίς πιεστικές καταστάσεις ή υψηλές απαιτήσεις. Θα ανταμειφθείτε οικονομικά για τις προσπάθειές σας τον πρώτο μήνα του χρόνου.  Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και προνοήστε για την εκδοχή μιας ασυνέπειας ή ακόμη και μιας προδοσίας. Σίγουρα όμως θα υπάρξει βελτίωση στις συνθήκες εργασίας σας.

2019: Χρήμα

Μην κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ιδιαίτερα την περίοδο του Ιανουαρίου του Ιουλίου και του Δεκεμβρίου. Αποφύγετε μια αγορά που δεν θα είναι προς το συμφέρον σας. Διευθετήστε νομικές υποθέσεις ή εμπορικές συμφωνίες. Προσπαθήστε να μην ξοδεύετε πολλά χρήματα ιδιαίτερα τον Απρίλιο και το Μάιο. Η βοήθεια τρίτων παρόλα αυτά θα φανεί ευπρόσδεκτη γιατί θα βοηθήσει πολύ τα οικονομικά σας. Πιθανή μια σημαντική κληρονομιά ή μια δωρεά καθώς επίσης και τα εισοδήματα του/της συζύγου να αυξηθούν με όφελος και δικό σας.

2019: Υγεία

Πεσμένο φαίνεται το ανοσοποιητικό σας σύστημα ιδιαίτερα για αυτούς που είναι γεννημένοι μεταξύ 3-7 Μαΐου. Προσοχή στο αλκοόλ και σε επιβλαβείς συνήθειες γιατί θα έχετε επιβάρυνση της υγείας σας.

Εκλείψεις του 2019

Η έκλειψη του Ηλίου στον Αιγόκερω ιδιαίτερα για αυτούς που είναι γεννημένοι γύρω στις 6 Μαΐου θα σας βοηθήσει να δείξετε την υπεροχή σας και την δύναμή σας στους άλλους. Η έκλειψη της σελήνης στις 21 Ιανουαρίου σας προβληματίζει και σας βάζει διλήμματα ανάμεσα στα «θέλω» και τα «πρέπει» σας. Η έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο σας κάνει πιο δημοφιλή. Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα του Αιγόκερω-Καρκίνου στις 16 Ιουλίου σας ανταμείβει για τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλατε όλο το προηγούμενο διάστημα. Η έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου θα σας ανταμείψει με σημαντικές προόδους σε ότι καταπιαστείτε. Σ αυτό θα βοηθήσει η συμμετοχή του Δία και του Ουρανού. Στο τέλος της χρονιάς θα είστε χαρούμενοι και ευνοημένοι.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Δίδυμοι

21 ΜΑΪ - 21 ΙΟΥΝ
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/gemini.png

2019: Γενικά

Οι αισθηματικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες θα ευοδωθούν αυτή τη χρονιά και σ αυτό συμβάλει η παρουσία του Δία στον Τοξότη που είναι και το μεγάλο σας δώρο. Η χρονιά σας βρίσκει με πολλά χρεωστούμενα στον οικονομικό τομέα από την προηγούμενη που όμως εσείς θα καταφέρετε να τα μειώσετε αρκετά με την βοήθεια του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η δημοτικότητά σας θα απογειωθεί. Προσοχή στην τάση σας να παρασύρεστε από το όμορφο και το εντυπωσιακό. Θα αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας και θα αλλάξετε το κλίμα στον εργασιακό χώρο.

Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες σε επίπεδο συντροφικότητας και συνεργασιών. Προετοιμαστείτε για την είσοδο στην ζωή σας ανθρώπων που θα σας αναστήσουν συναισθηματικά που όμως θα αποδειχθούν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Ο ανάδρομος Ερμής το Μάρτιο (16-26) μπορεί να σας οδηγήσει να βάλετε σε κίνδυνο την καριέρα σας. Επίσης προσέξτε τον ανάδρομο Ερμή την περίοδο του Ιουλίου (9-30) και του Νοεμβρίου (1-20). Μην κάνετε σημαντικές μετακινήσεις αυτές τις περιόδους καθώς και προσοχή σε αυτά που λέτε. Από τον Απρίλιο γίνεται πιο δυναμικοί. Προσέξτε όμως τις καταχρήσεις και μην πέσετε με τα μούτρα σε ένα πρόσωπο που θα αποδειχθεί ανούσιο. Από τον Οκτώβριο και μετά οι προσπάθειές σας ανταμείβονται.

2019: Έρωτας

Η αλήθεια είναι ότι θα δοκιμαστείτε πολύ συναισθηματικά και αυτή τη χρονιά. Θα περιτριγυριστείτε από άτομα που θα θελήσουν να διεκδικήσουν μία θέση στην καρδιά σας. Καλό θα είναι να είστε καχύποπτοι ιδιαίτερα την περίοδο του Μαρτίου μέχρι και τον Ιούνιο. Την περίοδο των γενεθλίων σας ο έρωτας είναι προ των πυλών σας κερδίζονται το ενδιαφέρον και την προσοχή όλων. Το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα βγείτε θα φλερτάρετε δίνοντας τον πρώτο λόγο στην ερωτική σας ζωή. Φροντίστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να μην παίρνετε επιπόλαιες αποφάσεις. Τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και το Δεκέμβριο κρατήστε τις επιφυλάξεις σας.

2019: Καριέρα

Κάθε επαγγελματική  σας επιλογή θα πρέπει να συνοδεύεται από πάρα πολύ σκέψη διότι υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους. Θα είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Αλλά θα πρέπει να προσέξετε και τον Απρίλιο και Μάιο. Προσπαθήστε να μην ωραιοποιείτε την επαγγελματική σας ζωή. Η επαγγελματική εξέλιξη θα έρθει μέσα από την προσωπική σας ζωή. Ίσως από κάποια συνεργασία με τον/την σύντροφό σας είτε από κάποιον ο οποίος θα είναι αρκετά άνετος οικονομικά τουλάχιστον περισσότερο από εσάς.

Η κατάσταση γενικά θα είναι βιώσιμη και εξελίξιμη. Τα προβλήματα στον εργασιακό χώρο θα λυθούν ευκολότερα μετά τα γενέθλιά σας.

2019: Χρήμα

Η συνέπεια στις συναλλαγές σας θα σας βοηθήσει να έχετε παράπλευρες οικονομικές απώλειες. Οργανώστε τα οικονομικά πάνω σε πιο σταθερές βάσεις και ανεξαρτητοποιηθείτε οικονομικά. Ειδικά εσείς του Ιουνίου προσπαθήστε να έχετε πιο ξεκάθαρες οικονομικές σχέσεις. Αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα χωρίς προϋποθέσεις. Αποφύγετε να δανειστείτε κι αν ζοριστείτε κερδίστε χρόνο παρά μετρητά.

2019: Υγεία

Δυσκολία στον ύπνο θα έχετε τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο. Την ίδια περίοδο προσέξτε από ιώσεις που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Αποφύγετε τις καταχρήσεις σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και μην επισκέπτεστε χώρους που είναι εκτεθειμένοι σε μικρόβια ή μολύνσεις.

2019: Εκλείψεις

Η Έκλειψη του Ήλιου στις 6 Ιανουαρίου θα σας κάνετε να νιώσετε περίεργα με κάποιον του περιβάλλοντός σας που ίσως προσπαθήσει να επηρεάσει αρνητικά κάποια κληρονομικά, φορολογικά ή άλλου είδους θέματα χρησιμοποιώντας ανέντιμο τρόπο. Η έκλειψη της Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου θα σας οδηγήσει να πάρετε μια σημαντική απόφαση για ένα ταξίδι ή κάποια μετακίνηση ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 2 Ιουλίου θα επηρεάσεις τους Διδύμους που είναι γεννημένοι το πρώτο 1οήμερο του Ιουνίου πάνω σε οικονομικά θέματα. Η έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου θα σας βρει με οικονομικές εκκρεμότητες με αποτέλεσμα να έχετε προστριβές με αγαπημένα πρόσωπα. Η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου θα φέρει στο φως όλες τις οικονομικές σας συναλλαγές.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Καρκίνος

22 ΙΟΥΝ - 22 ΙΟΥΛ
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/cancer.png

2019: Γενικά

Μπαίνετε σε ένα μεταβατικό στάδιο σε προσωπικό επίπεδο αυτή τη χρονιά. Χαλιναγωγείστε πρώτα τον εαυτό σας. Μάθετέ τον  τι σημαίνει περιορισμός, υπομονή και συνέπεια. Η στάση που θα κρατήσετε όλη αυτή τη χρονιά θα ρυθμίσει ή θα δυσκολέψει την διευθέτηση διαφόρων γεγονότων.  Πολλά βάρη που δεν τα έχετε επιλέξει εσείς που όμως δεν μπορείτε και να τα αποφύγετε. Καταπιέζεστε από δικό σας πρόσωπο ή το σύντροφό σας και μπορείτε να δράσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Πιέζεστε αν είστε σε γάμο. Προσπαθείτε να τα καταφέρετε όλα και μπλοκάρετε. Μην απογοητευθείτε από εντάσεις στον επαγγελματικό και ερωτικό τομέα γιατί οι πλανήτες σας ευνοούν και προσπερνάτε όλες τις δυσκολίες. Κάντε υπομονή φέτος και στο τέλος της χρονιάς και την επόμενη χρονιά θα δείτε τους καρπούς των κόπων σας να αποδίδουν.

2019: Έρωτας

Με προσοχή αντιμετωπίστε τα αισθηματικά σας. Η ψυχραιμία θα παίξει σημαντικό ρόλο. Αποφύγετε τις νευρικές αντιδράσεις. Αν βρίσκεστε σε ένα γάμο ο οποίος είναι «βαλσαμωμένος» ή βρίσκετε σε αδιέξοδο τερματίστε τον. Προσέξτε όμως και σε καινούργιες γνωριμίες. Αφήστε το χρόνο να δείξει. Να είστε προετοιμασμένοι για κρίσεις στη σχέση σας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι υψηλές απαιτήσεις του συντρόφου σας σας πιέζουν.

2019: Καριέρα

Δεδομένα στην καριέρα σας δεν υπάρχουν. Η σωστή ή μη επιλογή που θα κάνετε στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα επηρεάσει την πορεία σας. Μην κάνετε τα λάθη του παρελθόντος δηλαδή μην υποχωρήσετε την ώρα που πρέπει να αγωνιστείτε. Τους δύο πρώτους μήνες του χρόνου θα υπάρχουν απρόσμενες και ασυνήθιστες ανατροπές στον επαγγελματικό χώρο. Θα υπάρχουν παρασκηνιακά προβλήματα με συναδέλφους. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα αδύνατα σημεία σας. Παρόλα αυτά εργασιακά δεν μπορεί κανείς να σας κάνει κακό. Όσοι βρίσκετε σε αναζήτηση εργασίας όλο και κάτι που θα σας ενδιαφέρει θα βρείτε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

2019: Χρήμα

Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και συντηρητικοί στα οικονομικά σας. Μην κάνετε ανοίγματα χωρίς προϋποθέσεις γιατί θα τα βρείτε μπροστά σας. Μην παρασυρθείτε σε οικονομικά ρίσκα ή άμεσα και γρήγορα κέρδη γιατί θα οδηγηθείτε σε λάθος επιλογές. Προσέξτε ιδιαίτερα τον Αύγουστο. Ο υπερκαταναλωτισμός την περίοδο αυτή θα είναι καταστροφικός. Επίσης αποφύγετε να δανείσετε άλλους αυτή την περίοδο γιατί θα λείψουν αργότερα από εσάς και βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

2019: Υγεία

Αδύνατο ανοσοποιητικό θα έχετε από την αρχή της χρονιάς μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Παρόλα αυτά περισσότερο επώδυνο για την υγεία σας θα είναι το άγχος. Τα περισσότερα προβλήματα θα έρθουν σε προσωπικό επίπεδο παρά σε καταστάσεις που επιβαρύνουν την υγεία. Ωστόσο προσπαθήστε να μην είστε ούτε υπερβολικός αλλά ούτε και απερίσκεπτος με θέματα υγείας.

2019: Εκλείψεις

Η έκλειψη του Ηλίου στο ζώδιό σας στις 6 Ιανουαρίου σας κάνει γοητευτικούς και ξεχωριστούς. Η έκλειψη της Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στρέφετε στα οικονομικά που πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Όχι αγορές ή επενδύσεις αυτή την περίοδο. Ρήξη στη σχέση ή στο γάμο τον Ιούλιο. Η έκλειψη Ηλίου στις 2 Ιουλίου ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι κοντά στην ημερομηνία αυτή ασχολείστε ιδιαίτερα με τον εαυτός παρά με το έτερον ήμισυ. Η έκλειψη Σελήνης στις 6 Ιουλίου θα σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να βγείτε από τα αδιέξοδα στη σχέση σας ασχολούμενος μόνο με το εγώ σας. Η έκλειψη του Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου θα σας βρει πιο συνειδητοποιημένους έτσι ώστε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική σας ζωή.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Λέων

23 ΙΟΥΛ - 23 ΑΥΓ
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/leo.png

2019: Γενικά

Πολλές ανατροπές θα συμβούν το 2019. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν και θα τα αντιμετωπίσετε με θετικό αποτέλεσμα εφόσον έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας και έχετε πολλά εφόδια. Τα ερωτικά παιχνίδια θα είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων  σας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας παραμείνει προσγειωμένοι και θα δείτε και εκεί καλά αποτελέσματα ιδιαίτερα προς το τέλος του έτους. Η προηγούμενη χρονιά σας κόστισε ψυχικά και σωματικά. Δείξτε υπομονή και το βελτιωμένο κλίμα που θα έρθει στη ζωή σας θα φανεί στη διάρκεια του έτους κυρίως προς το τέλος του 2019. Διασκεδάστε, φλερτάρετε και απολαύστε τις χαρές της ζωής. Αποφύγετε τις οικονομικές εξαρτήσεις από οικεία πρόσωπα. Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Ανατροπές γίνονται και στον εργασιακό χώρο με πιθανή αλλαγή εργασίας. Καλές ειδήσεις έρχονται την περίοδο του καλοκαιριού κυρίως τον Αύγουστο που σας κάνουν περισσότερο αισιόδοξους.

2019: Έρωτας

Τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν αφού στον έρωτα έχετε μεγάλη ρέντα αυτή τη χρονιά. Προσέξτε μην γοητευθείτε όμως από το λάθος άτομο που θα αποδειχθεί λάθος και εκεί που νομίζετε ότι παίζετε στο δικό σας γήπεδο να απορριφθείτε και να απογοητευθείτε συναισθηματικά. Μην βιαστείτε να δεσμευθείτε. Άλλωστε αυτό δεν είναι και το ζητούμενό σας. Λειτουργείτε στον έρωτα με το ένστικτο και μια δόση ελευθερίας που μπορεί να δώσει τη δυνατότητα να αποχωρήσετε από αυτήν όποτε θελήσετε.

2019: Καριέρα

Αστάθεια προβλέπεται για την επαγγελματική σας ζωή. Οι γεννημένοι τον Ιούλιο προσέξτε ιδιαίτερα. Προς το τέλος του καλοκαιριού ίσως έχετε προτάσεις που θα σας αρέσουν πολύ. Μην παρασυρθείτε και ελέγξτε όλα τα πιθανά σημεία που μπορεί να αποβούν μοιραία. Πάρτε το χρόνο σας για να πάρετε αποφάσεις. Μην ρισκάρετε αυτή τη χρονιά ο τζόγος γενικά δεν σας ευνοεί. Αρκετοί από εσάς πιθανόν να ασχοληθείτε με δύο επαγγέλματα μέχρι να αποφασίσετε ότι βαδίζετε σταθερά  και να περιοριστείτε σε αυτό.

2019: Χρήμα

Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και μην σπαταλάτε άσκοπα τα χρήματά σας. Μην παραμυθιαστείτε στο εύκολο κέρδος γιατί θα κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Τα προβλήματα της οικογένειας θα γίνουν αιτία για πολλά έξοδα στην αρχή της χρονιάς. Δυστυχώς οι εισπράξεις σας δεν θα είναι οι αναμενόμενες γι΄ αυτό προσοχή στη διαχείριση.

2019: Υγεία

Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας. Ξεκουραστείτε, ψυχαγωγηθείτε, ασκηθείτε και ταξιδέψτε. Μην επιβαρύνεται την υγεία σας με τα προβλήματα των άλλων. Όσοι έχετε χρόνιες παθήσεις δώστε ιδιαίτερη προσοχή. Προσέξτε τη διατροφή σας και γενικά την καθημερινότητά σας. Θα νιώσετε δυνατοί προς το τέλος της χρονιάς αρκεί να προσέξετε.

2019: Εκλείψεις

Η πρώτη έκλειψη που πραγματοποιείται στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω θα επηρεάσει κυρίως θέματα επαγγελματικά και υγείας με δικό σας όφελος. Η έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου θα επηρεάσει τους Λέοντες του πρώτου 10ημέρου. Θα γίνεται ίσως πιο ευαίσθητοι πάνω στο θέμα της σχέσης με τον σύντροφό σας. Προσέξτε την υγεία σας στην επόμενη έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στις 2 Ιουλίου. Απομόνωση ζητά η επόμενη έκλειψη στις 16 Ιουλίου. Η τελευταία έκλειψη του Ήλιου στις 26 Δεκεμβρίου θα σας αποκαλύψει πολλά όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα και την υγεία σας.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Παρθένος

24 ΑΥΓ - 22 ΣΕΠ
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/virgo.png

2018: Γενικά

Αγαπητοί Παρθένοι να είστε προετοιμασμένοι για μια χρονιά γεμάτη αντιφάσεις. Θα έχετε βέβαια μία περισσότερη εύνοια από ότι συνήθως. Θα ξεκινήσετε τη χρονιά με μεγάλη ψυχολογική αναστάτωση όμως η χρονιά αυτή κρύβει ευχάριστες εξελίξεις και ενδιαφέρον γνωριμίες. Προσπαθήστε να μην πιστεύετε σε όνειρα χωρίς προοπτική. Δύσκολοι μήνες ο Ιανουάριος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος. Προετοιμαστείτε για απογοητεύσεις ή ακόμη και για μη πραγματοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Βγείτε από το ροζ συννεφάκι που ζείτε με το σύντροφό σας γιατί θα προσγειωθείτε ανώμαλα. Ο σύντροφός σας δεν θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όσων αφορά τη συμπεριφορά του με αποτέλεσμα την απογοήτευσή σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε προς το τέλος της χρονιάς θα κάνουν να νιώσετε ελεύθεροι, ανεξάρτητοι κάτι που άλλωστε είναι και το ζητούμενό σας.

2018: Έρωτας

Νιώθετε ότι γνωρίζετε τι θέλετε από το σύντροφό σας και δεν συμβιβάζεστε. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα τη σχέση σας. Προσέξτε όμως οι γεννημένοι του πρώτου 10ήμερου του Σεπτέμβρη μην ωραιοποιείτε καταστάσεις και πρόσωπα και μην εθελοτυφλείτε μπροστά στο χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του. Προσέξτε μην εξαπατηθείτε από υποσχέσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν και τα προβλήματα απλά θα επαναλαμβάνονται.

2019: Καριέρα

Προβληματισμός θα υπάρχει και στον επαγγελματικό τομέα όπου και εκεί δεν αποκλείεται να δείτε κάτι που έχετε δουλέψει αρκετά να μην παίρνει σάρκα και οστά. Προετοιμαστείτε για συγκρούσεις με άτομα κύρους και δεν αποκλείεται και μια ανατροπή όσον αφορά τη δουλειά σας. Σε ασάφεια κινείστε οι γεννημένοι γύρω στις 7 Σεπτεμβρίου χωρίς να μπορείτε να δείτε καθαρά και ρεαλιστικά θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Συμβουλευτείτε σωστούς ανθρώπους.

2019: Χρήμα

Δεν θα υπάρξουν αλλαγή στα οικονομικά σας αυτή τη χρονιά. Το άγχος θα συνεχιστεί όσον αφορά την αντιμετώπιση υποχρεώσεων τρίτων. Στη διάρκεια του έτους θα έχετε την ανάγκη να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσο αντέχει η τσέπη σας και αυτό θα σας αγχώσει. Προσέξτε  λίγο γιατί θα υπάρξουν άτομα που θα εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας.

2019: Υγεία

Μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Γυμναστείτε, ψυχαγωγηθείτε και κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα ταξίδια. Προσέξτε λιγάκι την υγεία σας ιδιαίτερα στην αρχή της χρονιά γιατί θα εμφανιστούν προβλήματα με περίεργο τρόπο. Τα προβλήματα της σχέσης σας μην αφήσετε να σας οδηγήσουν σε άσχημες συνήθειες για τον οργανισμό σας.

2019: Εκλείψεις

Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στην πρώτη έκλειψη που θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου ανεκμετάλλευτες. Βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα είστε αξιόπιστοι και τρυφεροί με τους ανθρώπου σας. Παρθένοι του πρώτου 10ημέρου προσέξτε την υγεία σας που θα επηρεαστεί από την έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου. Πιθανές δυσκολίες και στο χώρο εργασίας. Η έκλειψη που θα γίνει στις 2 Ιουλίου θα κλονίσει μια φιλία χρόνων. Η έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου όμως σας ηρεμεί και σκέφτεστε πιο λογικά και ήρεμα. Η έκλειψη που θα γίνει στις 26 Δεκεμβρίου μπορεί να σας φέρει κάτι το σημαντικό στη ζωή σας όπως μια καινούργια σχέση, ένα παιδί, χρήματα που θα σας βοηθήσουν να αναγεννηθείτε.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Ζυγός

23 ΣΕΠ - 22 ΟΚΤ
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/libra.png

2018: Γενικά

Οι καταστάσεις που θα σας περιορίζουν θα εξακολουθήσουν να υφίσταται σε άλλο mood όμως γιατί εσείς θα είστε πιο χαλαροί. Βάλτε σε τάξη πρώτα τον εαυτό σας και μετά αγωνιστείτε για τα δικαιώματά σας στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Είχατε πολλές αναταράξεις στα αισθηματικά σας τον προηγούμενο χρόνο αφού διαψευστήκατε. Ζήστε στην καινούργια πραγματικότητα και αντιμετωπίστε τη με ψυχραιμία χωρίς εγωισμούς. Συγκεντρώνετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν και ζητούν τη δική σας συντροφιά. Τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας βοηθήσουν σε συναισθηματικά μπλεξίματα στον επαγγελματικό χώρο και θα σας συνετίσουν. Οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας κουράσουν. Όμως δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς και σίγουρα θα δικαιωθείτε στο μέλλον γι΄ αυτή τη βοήθεια. Οι Ζυγοί του τελευταίου 10ημέρου θα ζήσετε απρόσμενες καταστάσεις ιδιαίτερα στην προσωπική ζωή σας. Επίσης δεν θα υπάρξει σταθερότητα στα οικονομικά σας. Ευνοϊκή περίοδος για την προσέγγιση ατόμου που θα θέλατε στη ζωή σας είναι ο Απρίλιος – Μάιος. Προσέξτε να μην στηρίζεστε στους άλλους. Θα υπάρξει σίγουρα βελτίωση το τέλος της χρονιάς όμως μην προβείτε σε υπερβολές.

2019: Έρωτας

Όσοι είστε δεσμευμένοι προσπαθήστε να αποφύγετε γκρίνιες και καυγάδες, ζήλιες και προσπαθήστε να παλέψετε γι΄ αυτήν με ήπιο τόνο. Αν είστε μόνοι αποφύγετε να κάνετε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και ξεκινήστε μια καινούργια σχέση. Όσοι αναλώνεστε στην προσπάθεια να σώσετε μια παλιά σχέση θα καταλάβετε ότι μόνο το χρόνο σας χάνετε.

2019: Καριέρα

Δείξτε ιδιαίτερη σημασία στα επαγγελματικά σας έτσι ώστε να αποφύγετε τα κακώς κείμενα. Οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πίστη στον εαυτό σας αλλιώς θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Σίγουρα οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας τρώνε πολύ από τον χρόνο σας και σας βάζουν και σε δίλημμα. Προσέξτε την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου γιατί θα έρθετε σε ρήξη με άτομα κύρους και ενδέχεται και μία παραίτηση. Εκμεταλλευτείτε τις  καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν γιατί θα σας βοηθήσουν τον επαγγελματικό τομέα. Το σίγουρο είναι ότι οι προσδοκίες σας δεν θα ικανοποιηθούν.

2019: Χρήμα

Δυστυχώς για σας δεν προβλέπεται κάποια αλλαγή στα οικονομικά σας και αυτή τη χρονιά. Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου ίσως να έχετε τη στήριξη ενός ατόμου της οικογένειας, να πάρετε μία κληρονομιά κ.α.

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν το δεύτερο εξάμηνο. Η χρονιά απαιτεί σύνεση και έλεγχο.

2019: Υγεία

Προσέξτε την υγεία σας γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί σας γεμίζουν άγχος. Φροντίστε τη διατροφή σας, υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Όσο κι αν φαίνεστε υγιείς σας διακατέχει μεγάλο άγχος και ανασφάλεια.

2019: Εκλείψεις

Στην  έκλειψη του Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου παραμείνετε αισιόδοξοι για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα οικογενειακά βάρη. Ιδιαίτερα δημοφιλείς θα γίνεται εσείς του 1ου 10ημέρου με την έκλειψη που θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου. Η έκλειψη που θα γίνει στις 2 Ιουλίου θα σας οδηγήσει εκτός πραγματικότητας. Στις 16 Ιουλίου η έκλειψη θα σας βρει να βαδίζετε σε τεντωμένο σχοινί. Η τελευταία έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου πιθανόν να φέρει λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα ή σε ένα θέμα ακίνητης περιουσίας.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Σκορπιός

23 ΟΚΤ - 22 ΝΟΕ
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/scorpio.png

2019: Γενικά

Προετοιμαστείτε για απρόσμενες απότομες αλλαγές στη ζωή σας. Στο χρόνο αυτό θα ευνοηθούν πολύ τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σας. Μια νέα πνοή ανοίγεται στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ήρθε η ώρα να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Τέρμα η ρουτίνα. Ούριος άνεμος θα πνέει στο γάμο σας στις σχέσεις ή ακόμα και σε μια συνεργασία.  Η ανατροπή είναι ορατή. Επιτυχία μεγάλη την περίοδο του Ιανουαρίου με την εκπλήρωση ενός ανεκπλήρωτου στόχου. Τα οικονομικά σας ευδοκιμούνε, προσέξτε όμως και σε εξαπατήσεις τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο. Η οικονομική σας πρόοδος μπορεί να φέρει κοντά σας ανθρώπους που απλά θέλουν να επωφεληθούν από εσάς. Από το Φεβρουάριο μέχρι και το Μάρτιο προσέξτε τους καυγάδες και τις εντάσεις με τον/την σύντροφό σας ή το συνεργάτης σας. Μπορεί να οδηγηθείτε σε ρήξη μαζί του που όμως θα είναι παροδική. Το τέλος της χρονιάς θα σας βρει με γεμάτες τις μπαταρίες σας.

2019: Έρωτας

Οι γεννημένοι το πρώτο 10ημερο δεν θα πατάτε γερά στα πόδια σας στον αισθηματικό τομέα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους Σκορπιούς οι οποίοι με στέρεες βάσεις και σίγουρα βήματα θα προχωρήσουν σε σχέση με άτομο του περιβάλλοντός τους. Βγείτε από τα τετριμμένα και μην αναλώνεστε σε παλιές συνήθειες και σχέσεις για θα καταλάβετε ότι χάνετε το χρόνο σας. Αλλάξτε το ρυθμό και τις συνθήκες των σχέσεών σας. Αν βρίσκεστε σε μια καταπιεστική σχέση θα  απεγκλωβιστείτε από αυτή. Αν είστε μόνοι από τα μέσα Μαΐου θα έρθει ένας δυνατός έρωτας στη ζωή σας όπου μπορεί να σκεφτείτε ακόμη και τον γάμο.

2019: Καριέρα

Τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μπορεί να έχετε δυσκολίες όσον αφορά την επαγγελματική σας άνοδο ενώ υπάρχει περίπτωση να αποτύχει και ένα σχέδιο  για το οποίο έχετε δουλέψει πολύ στο παρελθόν. Επίσης προσέξτε την περίοδο του Ιουλίου. Καλό είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις την περίοδο αυτή. Φροντίστε γενικά να έχετε στο πλάι σας ανθρώπους που βοηθούν την επαγγελματική σας άνοδο και όχι ανθρώπους οι οποίοι έχουν αποδειχθεί ακατάλληλοι στο παρελθόν.

2019: Χρήμα

Φροντίστε να είστε συντηρητικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Η τύχη γενικά είναι με το μέρος σας σε αυτόν τομέα αρκεί να την εκμεταλλευτείτε σωστά. Γενικά να έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας γιατί σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που θα θέλουν να επωφεληθούν από σας και μπορεί να σας εξαπατήσουν.

2019: Υγεία

Αλλάξτε τις συνήθειές σας όσον αφορά τη διατροφή σας και την διαμονή σας. Θα σας ανανεώσει. Μην αμελείτε την υγεία σας και προφυλαχτείτε την από κούραση, στρες. Μην καταναλώνετε περισσότερη ενέργεια από όση αντέχετε. Προσέξτε τη χρήση μεταλλικών αντικειμένων κίνδυνος φωτιάς.

2019: Εκλείψεις

Η έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου θα είναι ουραγός σας στο να πραγματοποιήσετε σχέδια, να ταξιδέψετε και γενικότερα να βελτιώσετε τον τρόπο ζωή σας. Τους γεννημένους το πρώτο 10ήμερο του ζωδίου θα επηρεάσει η έκλειψη της Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου και θα σας προκαλέσει προβλήματα στον επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον. Η έκλειψη του Ηλίου στις 2 Ιουλίου θα βγάλει στο φως πιθανόν προβλήματα με τους γύρω σας. Η έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να κρατήσετε κοντά σας ανθρώπους που θέλετε εσείς. Η έκλειψη στις 16 Δεκεμβρίου, την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων θα δείτε τα πραγματοποιούνται τα όνειρά σας και οι ασχολίες σας να ευδοκιμούν.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Τοξότης

23 ΝΟΕ - 21 ΔΕΚ
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/sagittarius.png

2019: Γενικά

Η τύχη είναι με το μέρος σας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θα έχετε ευκαιρίες και στον έρωτα και στον επαγγελματικό τομέα και γενικότερα στις σχέσεις σας και θα μπορούσατε να  πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Προσέξτε όμως γιατί εμπόδια βάζετε μόνοι σας στον εαυτό σας. Ιδιαίτερη προσοχή τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο. Μην γίνεστε αφελείς και μην παραμυθιάζεστε γιατί το κάστρο σας θα γκρεμιστεί. Στο τέλος βέβαια συγκρατείστε και όλα κυλούν αρμονικά. Μην ωραιοποιείτε καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Κάντε υπομονή με τα οικονομικά σας. Ο Ιούλιος και Αύγουστος είναι η ιδανική περίοδος για εσάς όπου μπορεί να κάνετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ο χρόνος αυτός γενικά παρόλες τις δυσκολίες του μπορεί να αποδειχθεί αποφασιστικός για τη ζωή σας.

2019: Έρωτας

Όσοι είστε δεσμευμένοι θα προβείτε στην επισημοποίηση μιας σχέσης παρόλο που δεν είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει αυτό. Οι ελεύθεροι μετά το τέλος των εορτών σας περιμένει μια δυνατή ερωτική εμπειρία η οποία θα απογειωθεί περί τα τέλη Απριλίου. Ενώ το καλοκαίρι κρύβει μεγάλες και δυνατές συγκινήσεις. Με την Αφροδίτη να επισκέπτεται το ζώδιό σας το Νοέμβριο η ερωτική σας διάθεση απογειώνετε.

2019:Καριέρα

Βρείτε τον τρόπο να συμπεριφερθείτε αναλόγως και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην βάζετε εσείς τρικλοποδιές στον εαυτό σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βελτιώσετε την καριέρα σας σημαντικά αυτή τη χρονιά αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Υπάρχουν άτομα που περιμένουν πολλά πράγματα από εσάς.

2019: Χρήμα

Τα οικονομικά σας παραμένουν τα ίδια και αυτή τη χρονιά. Μην απογοητεύεστε όμως γιατί η επιτυχία είναι πολύ κοντά πλέον. Προστατέψτε τον εαυτό σας από το να σκέφτεστε μόνο τα οικονομικά σας γιατί στο τέλος θα σας γίνει εμμονή. Ταξιδέψτε και ρίξτε το έξω και όλα θα πάνε καλά.

2019: Υγεία

Προσέξτε την υγεία σας ιδιαίτερα τις περιόδους που πιέζεστε ψυχολογικά να μην προβείτε σε καταχρήσεις. Την ψυχολογία προσπαθήστε να την φτιάξετε μόνη σας και μην καταφύγετε σε άλλους είδους βοήθεια.

2019: Εκλείψεις

Η έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει στα οικονομικά σας. Η έκλειψη της Σελήνης όμως στις 21 Ιανουαρίου ανατρέπει τα πάντα σε μια αρκετά πολύτιμη σχέση σας. Η έκλειψη του Ήλιου στις 2 Ιουλίου θα σας φέρει στο προσκήνιο οικονομικές σας υποχρεώσεις. Η έκλειψη Σελήνης στις 26 Ιουλίου θα εντείνει περισσότερο τον προβληματισμός σας πάνω στα οικονομικά σας. Στις 26 Δεκεμβρίου που γίνεται η τελευταία έκλειψη Ηλίου της χρονιάς πιθανόν να σας φέρει ένα οικονομικό κέρδος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο προβληματισμός πάνω στα οικονομικά και τη διαχείρισή τους να σταματήσει να σας απασχολεί.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Αιγόκερως

22 ΔΕΚ - 19 ΙΑΝ
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/capricorn.png

2019: Γενικά

Το 2019 θα είναι καθοριστικό για το μέλλον σας. Οι πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις σας κάνουν να αισθάνεστε ότι χάνετε την ελευθερία και δεν πραγματοποιείτε τις δικές επιλογές. Είστε ώριμοι και αντέχετε πολύ στις δύσκολες καταστάσεις. Ευτυχώς στον αισθηματικό τομέα θα έχετε πολύ ευχάριστες εκπλήξεις τη χρονιά αυτή.  Θα υπηρετήσετε τις προσδοκίες άλλων και τα δικά σας θέλω θα μείνουν πίσω και αυτός είναι και ο λόγος που θα απομονωθείτε κάποια διαστήματα. Θα αγωνιστείτε πολύ αλλά τα οφέλη από αυτό θα είναι πολύ καλά για το μέλλον σας. Ευτυχώς θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις πιο ήρεμα και δεν υποφέρετε τόσο από τον αυταρχισμό σας. Δεν θα αφήσετε πίσω τα όνειρά σας, τις ιδέες τα θέλω σας. Θα ταξιδέψετε θα επικοινωνήσετε και θα μελετήσετε. Για τους Αιγόκερους του 1ου 10ημέρου θα γίνεται πιο τολμηροί στον έρωτα και στα σχέδιά σας τα επαγγελματικά. Έρχεστε σε επαφή που ταιριάζουν σε εσάς και σας βοηθούν να αναπτύξετε το πνεύμα σας και τα θέλω σας.  Σας περιμένει ένας απρόσμενος έρωτας, η απόκτηση ενός παιδιού ή η ευόδωση ενός σχεδίου στον επαγγελματικό τομέα. Με αποκορύφωμα το τέλος της χρονιάς που θα είναι ο καλύτερος όλων και θα σας βρει αισιόδοξους και ανανεωμένους.

2019: Έρωτας

Επιμεληθείτε ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας. Εσείς του 1ου 10ημέρου μια καινούργια γνωριμία θα σας απογειώσει ζώντας τον μεγάλο έρωτα.  Προετοιμαστείτε για έντονες στιγμές πάθους, αλλά και εξάρτηση από τον σύντροφο ή ακόμη και από εσάς τους ίδιους. Θα υπάρξει ένας μικρός προβληματισμός για το που θα πάει η σχέση σας τον Ιούλιο και δεν αποκλείεται να πάρετε και σημαντικές αποφάσεις.

2019: Καριέρα

Για να καταφέρετε να επιτύχετε πρέπει να δουλέψετε αρκετά και αυτό θα το καταλάβετε αυτή τη χρονιά. Μην περιμένετε άμεσα τα αποτελέσματα της κόπωσης σας και του ιδρώτα σας πάνω στον επαγγελματικό τομέα. Είστε σε ένα στάδιο μεταβατικό που μαθαίνετε από τη ζωή και τους ανθρώπους. Τα αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Δείξτε υπομονή και επιμονή. Επιτέλους αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και βάζετε και έναν προγραμματισμός αυστηρό αυτή τη φορά σε όλες τις δραστηριότητές σας.

2019: Χρήμα

Ελέγξτε λίγο τα οικονομικά σας αποφεύγοντας να κάνετε περιττά έξοδα ή ακόμη να γίνεται και αντικείμενο εκμετάλλευσης. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας πιθανόν να δείτε προς τος τέλος της χρονιάς ένα θέμα οικονομικό να ακμάζει δίνοντάς σας το περιθώριο να ασχοληθείτε με τον ψυχισμό σας και τη διασκέδασή σας.

2019: Υγεία

Μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα υγεία στα οποία δεν θα δώσετε την πρέπουσα σημασία. Προσοχή λιγάκι την Άνοιξη. Θα υπάρξουν διαστήματα που θα είστε πεσμένοι ψυχολογικά.

2019: Εκλείψεις

Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες στο χώρο εργασίας τους μήνες των εκλείψεων για είστε ιδιαίτερα εκτεθειμένοι από την επιρροή τους.

Στην πρώτη έκλειψη του χρόνου στις 6 Ιανουαρίου γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλείς ειδικά αυτοί που είναι γεννημένοι γύρω από αυτή την ημερομηνία. Αδιάφορη για σας θα είναι η έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου. Η έκλειψη του Ήλιου στις 2 Ιουλίου σας φέρνει κοντά στον έρωτα. Η έκλειψη της Σελήνης στις 16 Ιουλίου σε φέρνει σε αντιπαράθεση με το σύντροφο. Μεγάλη επιτυχία θα γνωρίσετε στην τελευταία έκλειψη του Ήλιου στις 26 Δεκεμβρίου ιδιαίτερα οι γεννημένοι κοντά σ΄ αυτή την ημερομηνία.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Υδροχόος

20 ΙΑΝ - 19 ΦΕΒ
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/aquarius.png

2019: Γενικά

Οι δυσκολίες που είχατε τα προηγούμενα χρόνια φαίνεται ότι πέρασαν. Οι δυσκολίες στην καθημερινή ζωή θα συνεχίσουν όμως εσείς θα αλλάξετε τον τρόπο σκέψης αλλά και τον τρόπο που θα αντιμετωπίζετε τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Πιο αποφασιστικούς σας βρίσκει ο Μάρτιος και έτσι θα εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Αξιοποιείστε όλα τα προσόντα και τις δυνατότητές σας και γίνεται περισσότεροι δημιουργικοί. Έτσι θα αποφύγετε όλα σας τα υπαρξιακά. Διατηρείτε στην ανεξαρτησία και την αυτονομία σας ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά σας και ανοίγεστε σε συνεργασίες προς το κοινό σας συμφέρον. Η διασκέδαση δεν λείπει από τη ζωή εφόσον γίνεται το επίκεντρο της προσοχής μέσα στις παρέες σας. Καινούργιες γνωριμίες στη ζωή σας με κάποιες από αυτές να σας οδηγούν στον έρωτα. Μεγάλη ένταση θα έχετε στο οικογενειακό περιβάλλον λόγω λάθος οικονομικών διαχειρίσεων.

2019: Έρωτας

Το φλερτ και ο έρωτας είναι πρωταρχικό μέλημά σας αυτή τη χρονιά. Δεν περνάει καν από το μυαλό σας η λέξη δέσμευση. Περνάτε καλά με παρέες που σας διασκεδάζουν και έχουν θετική ενέργεια. Η εναλλαγή  συντρόφων στο φόρτε της.

2019: Καριέρα

Μην αντιδράτε σε αλλαγές που θα έρθουν. Η στιγμή που θα αποδείξετε την αξία σας έφτασε. Τα ανοίγματα και οι επενδύσεις που κάνατε την προηγούμενη χρονιά ευδοκιμούν τώρα και έτσι βλέπετε το πορτοφόλι σας να γεμίζει. Προσέξτε όμως μην τα σκορπίσετε χωρίς να το καταλάβετε και οι κόποι σας πάνε χαμένοι.

2019: Χρήμα

Προσπαθήστε να οργανώσετε λίγο τα οικονομικά όσο κι αν δεν σας το επιτρέπει ο χαρακτήρας σας. Αν δεν το κάνετε αυτό είναι σίγουρο ότι κάποιος επιτήδειος θα βρεθεί και θα προσπαθήσει να σας δαγκώσει.

2019: Υγεία

Μην παραμελήσετε κάποιο πρόβλημα υγεία που θα παρουσιαστεί στην αρχή της χρονιάς. Επίσης στην περίοδο του καλοκαιριού μπορεί να δεχθείτε από κάποιον γιατρό κάποια λάθος διάγνωση. Κατά τα άλλα προσοχή στην οδήγηση και ιδιαίτερα στη διατροφή σας.

2019: Εκλείψεις

Η έκλειψη που θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου είναι αυτή σας επηρεάζει περισσότερο από όλες αφού θα δείτε μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Στις 6 Ιανουαρίου η έκλειψη Ηλίου θα σας επηρεάσει πάνω σε θέματα υγεία. Το ίδιο θα γίνει στην έκλειψη που θα γίνει στις 2 Ιουλίου. Στις 16 Ιουλίου η έκλειψη Σελήνης σας κάνει περισσότερο δοτικούς ενώ η έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου σας κάνει να εμπιστεύεστε περισσότερο το ένστικτο.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom_white.png

Ιχθύες

20 ΦΕΒ - 20 ΜΑΡ
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/pisces.png

2019: Γενικά

Βρίσκεστε στο απόγειο της δημιουργικότητάς σας. Θετικά θα κυλήσει για σας η χρονιά με πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα που αν τις αξιολογήσετε σωστά θα έχετε και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.  Πολλές φορές στον δρόμο σας για την επιτυχία θα συναντήσετε δυσκολίες που πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με σύνεση χωρίς ουτοπίες και με λογική. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα με άλλα λόγια. Θα βρεθείτε με ανθρώπους που σας ταιριάζουν και σας ευχαριστούν και κρατήστε μακριά εφήμερες σχέσεις και πρόσωπα που σας κάνουν κακό. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο εκμεταλλευτείτε τη διέλευση του Δία στον Αιγόκερω και βάλτε στη ζωή σας ανθρώπους που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία ιδιαίτερα προς το τέλος της χρονιάς.

2019: Έρωτας

Πιθανόν αυτή τη χρονιά κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι ότι η χρονιά θα είναι έντονα ερωτική, με ρομαντικά ειδύλλια χωρίς όμως να δώσετε μεγάλη σημασία. Αποφύγετε να εμπλακείτε οικονομικά με άτομο θα έχετε και σχέση. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις με τόσο μπερδεμένα συναισθήματα. Ωστόσο οι ανάγκες σας θα καλύπτονται με τον καλύτερο τρόπο.

2019: Καριέρα

Ευνοϊκή προβλέπετε η χρονιά αυτή για σας τους Τοξότες. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες που με σύμμαχο τον παράγοντα τύχη είναι σίγουρη η επιτυχία. Προσέξτε λιγάκι τις επαγγελματικές επαφές και τους ανθρώπους αυτού του περιβάλλοντος που πιθανόν να θέλουν να σας βάλουν τρικλοποδιές. Αν κινηθείτε σωστά και λογικά δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Προσπαθήστε να ελέγχετε όλα όσα συμβαίνουν και δείχνοντας εμπιστοσύνη στα σωστά πρόσωπα να αποφύγετε τις κακοτοπιές.

2019: Χρήμα

Προσοχή στην άσκοπη σπατάλη τους πρώτους μήνες του χρόνου γιατί θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Αν αποφύγετε τα επιπόλαια έξοδα και τις τάσεις εντυπωσιασμού δεν έχετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα.

2019: Υγεία

Προσέξτε λιγάκι στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις σας. Μην αμελείτε την υγεία σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας και αποφύγετε τις καταχρήσεις, γιατί ο κίνδυνος ελλοχεύει.

2019: Εκλείψεις

Με την έκλειψη του Ήλιου στις 6 Ιανουαρίου γίνεστε το επίκεντρο των συζητήσεων καθώς η κοινωνική ζωή είναι ιδιαίτερη και ενδιαφέρον. Η έκλειψη της Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου θα σας φέρει προ των πυλών ενός προβλήματος υγείας. Στις 2 Ιουλίου με την έκλειψη του Ήλιου θα σας κάνει πολύ ερωτικούς. Με την έκλειψη της Σελήνης στις 16 Ιουλίου θα σας θυμίσει πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις των ανθρώπων και θα προβείτε σε επιλογή ατόμων που ταιριάζουν με σας. Η έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου θα σας δώσει μεγάλη χαρά από μια επιτυχία που δεν την περιμένατε.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/border_top_white.png

Ελευθ. Βενιζέλου ϗ Ικαρίας 22, Γλυφάδα • Τηλ 210 96 21 581 • info@astra4u.com