Μια στιγμή ...

 

Υπηρεσίες

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΑστρολογικός χάρτης

Με τη γέννησή μας δημιουργούνται όψεις από τους πλανήτες οι οποίοι βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη θέση. Στον Αστρολογικό Χάρτη αναλύονται οι όψεις ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο καθώς και η ερμηνεία του Ωροσκόπου, των όψεων, των οίκων και των θέσεων των πλανητών. Επίσης μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τι φέρνει η κάθε όψη. Οι όψεις αυτές επηρεάζουν όλη τη ζωή μας, τις επιλογές μας, το χαρακτήρα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πανάκεια. Σίγουρα υπάρχει και η ελεύθερη βούληση.
Για το πώς τα αστρικά σώματα με τη βοήθεια της θέσης των άστρων επηρεάζουν τις προσωπικές μας επιλογές ή τις επιλογές των οικείων μας προσώπων πρέπει να γνωρίζουμε την ημερομηνία και την ώρα γέννησης.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/06/inner_single_service_01.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/05/inner_sign_04.png

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕρωτική πρόβλεψη

Πείτε μας την ημερομηνία και την ώρα γέννησής σας και σύμφωνα με την πορεία των πλανητών από το μήνα που διανύουμε και για τους επόμενους 3, 6 ή 12 μήνες μπορούμε να καταλάβουμε ποια ζητήματα θα σας απασχολήσουν.

Η διαδικασία διαρκεί 2 με 4 εργάσιμες ημέρες. Στείλτε μας την ημερομηνία και την ώρα γέννησης ένα e-mail και σας στέλνουμε την πρόβλεψη.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΟικονομική πρόβλεψη

Πείτε μας την ημερομηνία και την ώρα γέννησής σας και σύμφωνα με την πορεία των πλανητών από το μήνα που διανύουμε και για τους επόμενους 3, 6 ή 12 μήνες μπορούμε να καταλάβουμε ποια ζητήματα θα σας απασχολήσουν.

Η διαδικασία διαρκεί 2 με 4 εργάσιμες ημέρες. Στείλτε μας την ημερομηνία και την ώρα γέννησης ένα e-mail και σας στέλνουμε την πρόβλεψη.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/06/inner_single_service_03.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/12/numerology-1.png

ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣΑριθμολογία

Ο Πυθαγόρας είναι ο πατέρας αυτής της τεχνικής. Το Πυθαγόρειο Θεώρημα χρησιμοποιείται πλέον και στη μελλοντολογία. Συνδυάζουμε την αστρολογία με τη χρήση του ονόματος, της ημερομηνίας γέννησης ή άλλης ημερομηνίας η οποία είναι σταθμός της ζωής σας (π.χ. γάμος) και αναλύουμε με μαθηματική ακρίβεια ότι επιθυμείτε.

ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣΔιάβασμα φωτογραφίας

Βλέποντας ο ειδικός μία φωτογραφία που εσείς θα μας δώσετε και στην οποία θα διακρίνεται καθαρά το πρόσωπο και τα μάτια του ατόμου, μπορεί να σας προσδιορίσει τα συναισθήματά του για σας, το μέλλον του, το παρελθόν και πολλές άλλες πληροφορίες οι οποίες σας ενδιαφέρουν.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/06/inner_single_service_02.png
https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/12/coffe-reading-square.jpg

ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣΚαφεμαντεία

Με τις υπόλοιπες μαντικές τέχνες μπορούμε να συμπεριλάβουμε και την Καφεμαντεία. Απαραίτητο είναι το φυσικό χάρισμα της διαίσθησης γιατί εκτός από τις απαραίτητες γνώσεις χρειάζεται και η εμπνευσμένη ερμηνεία.

Η Καφεμαντεία μας βοηθά να προβλέψουμε μελλοντικά γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου με ακρίβεια χρόνου. Επομένως η τέχνη της Καφεμαντείας μπορεί να μεταφραστεί σε τέχνης πρόγνωσης. Την χρησιμοποιούμε για να προβλέψουμε σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου όπως η διάρκεια της ζωής, η ποιότητα αυτής, η υγεία, ο γάμος τα παιδιά, η οικονομική κατάσταση, οι σπουδές, τα ταξίδια και ό,τι άλλο μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός ατόμου. Μέσω της Καφεμαντείας επίσης μπορεί να προβλεφθεί ένα γεγονός με μεγάλη ακρίβεια χρόνου με προσέγγιση ακόμα και λεπτών της ώρας. Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό γιατί ένα άτομο μπορεί να καθορίσει τις επιλογές του και χρονικά.

Η Ιστορία της χαρτομαντείας

Η χαρτομαντεία ή αλλιώς το διάβασμα των χαρτιών ήταν γνωστή από τα βάθη των αιώνων. Πλήθος ανθρώπων συνδέουν τη τέχνη αυτή με τα Ταρώ όπως επίσης και η χρήση των απλών χαρτιών χρησιμοποιείται το ίδιο εύκολα. Ο συμβολισμός είναι η βάση κάθε μορφής μαντείας. Πραγματικούς ανθρώπους, γεγονότα ή διάφορους τομείς της ζωής συμβολίζουν τα χαρτιά.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/12/christopher-carson-1184864-unsplash-web-1280x858.jpg

Κλασσική τράπουλα

Από 52 φύλλα αποτελείται μία τράπουλα και ένα έτος αποτελείται από τον ίδιο αριθμό εβδομάδων. Τέσσερις σειρές είναι το χώρισμα της απλής τράπουλας, όπως δηλαδή και οι τέσσερις εποχές, τα τέσσερα στοιχεία ή τα τέσσερα τέταρτα. Κόκκινο και μαύρο έχουν οι σειρές, δύο χρώματα δηλαδή και συμβολίζουν την ουσιώδη δυαδικότητα της ίδιας της ζωής (φως και σκοτάδι, αρσενικό – θηλυκό, θετικός – αρνητικό κ.λπ.).

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/12/alngel-cards-web.png

Μαγικές Κάρτες
Αρχαγγέλων

Οι αρχάγγελοι είναι πολύ, σοφοί και στοργικοί οδηγοί, οι οποίοι μπορούν να σας παρακινήσουν και να σας θεραπεύσουν με αξιοθαύμαστους τρόπους. Αυτή η τράπουλα των 45 καρτών θα σας φέρει κοντά με τους 15 αρχαγγέλους, θα σας μεταφέρει μηνύματα από αυτούς, θα σας βοηθήσει να τους καλέσετε και θα σας απαντήσει σε μερικά από τα σημαντικότερα ερωτήματα της ζωής σας. Θα μάθετε πως να διενεργήσετε με ακρίβεια μια αρχαγγελική ανάγνωση για τον εαυτό σας και για τους άλλους.

https://astra4u.com/wp-content/uploads/2018/11/kartes-gia-kentrikh-fvto-fb-640x449.jpg

Ταρώ

Οι κάρτες Ταρώ είναι επίσης μία από τις πιο διάσημες μεθόδους ανάγνωσης του μέλλοντος. Η χειρομαντία ή αλλιώς ανάγνωση της παλάμης συνδέεται με αυτή τη τέχνη και είναι μία από τις πιο εικονικές μεθόδους της τύχης στη Δύση.

Οι σύγχρονες κάρτες Ταρώ έχουν 78 φύλλα χωρισμένα σε δυο μεγάλες ομάδες που ονομάζονται arcana που σημαίνει «μυστικό». Υπάρχουν 22 μεγάλες κάρτες arcana ή ατού και 56 μικρές κάρτες arcana. Αυτά στη συνέχεια χωρίζονται περαιτέρω σε τέσσερις ομάδες. Οι τέσσερις ομάδες των χαρτιών είναι κύπελλα, πεντάλφα ή νομίσματα, ραβδιά ή σκαλιά και σπαθιά.

Ελευθ. Βενιζέλου ϗ Ικαρίας 22, Γλυφάδα • Τηλ 210 96 21 581 • info@astra4u.com